Major Transformation Of A Garage Into A Contemporary Living By Ego Vitamina Creativa

Transforming a garage into a contemporary living is always challenging. However, with highly creative mind from the team of Ego Vitamina Creativa, this project resulted in an outstanding outcome. Located in an area in the northern Italy, this apartment named Casa LD is a highly modern residence that received a major transformation. The apartment   consists of two floors with unique sculptural staircase connecting them. Each private and public space offers different color palette and design. In the lower level, it features a kitchen, a living room, and a dining room with transparent fireplace that separates them. Natural light reigns through all over the house from glass windows and door. The light-colored wooden flooring and ceiling give a warm welcoming feeling and display a coherent look to the room. There is also a versatile storage space under the staircase. This is a sample of efficient use of space.  An aquarium is cleverly put before the staircase to enhance the look of the living space.

Casa LD by Ego Vitamina Creativa An Airy Urban Residence On Two Floors 6